1 september 2018
15:00

Stala IF/Myckleby IK

Referat: Bengtsfors IF - Stala IF/Myckleby IK

Bengtsfors fick styra spelet och vi låg lågt med laget och gick på omställningar. Vi hade tre riktigt bra lägen i första halvlek där Magnus och Muataz hade var sitt kanonläge att ge oss ledningen men bollen ville inte in i maskorna. Vi var helt klart närmast ledningen i första men 0-0 stod sig halveken ut. Starten i andra halvlek såg ungefär likadan ut som första men ju längre tiden gick så fick Bengtsfors lite vassare lägen och 1-0 kom efter att vi tagit undan en boll i eget straffområde som går ut till röd spelare som placerar in bollen otagbart för Felix. Vi fortsatte att jobba på och flyttade upp lite folk och på en snabb omställning fick Hellohf bollen som släppte vidare till Ivar som distinkt satte bollen i underkanten ribba o mål. Riktigt skönt att få med sig ett viktigt poäng från en svår bortamatch. Nu har vi tagit poäng i tre av fyra möjliga matcher på hösten , nästa hemmamatch blir på lördag mot Svane. Otroligt viktig match för båda lagen så här kommer det krigas ordentligt i 90 minuter. Välkommen till Lövängen på Lördag kl 12:00!!